انجمن علمی پژوهشی مطالعات زنان

انجمن علمی پژوهشی مطالعات زنان

انجمن مطالعات زنان٫ زنان در اسلام٫ آشپزی٫ خانواده٫ کودکان٫ احکام بانوان٫ مقالات درباره زنان٫ نشست ها و کارگاه ها
انجمن علمی پژوهشی مطالعات زنان

انجمن علمی پژوهشی مطالعات زنان

انجمن مطالعات زنان٫ زنان در اسلام٫ آشپزی٫ خانواده٫ کودکان٫ احکام بانوان٫ مقالات درباره زنان٫ نشست ها و کارگاه ها

آشپزی

آش رشته

 

گروه غذایی:

آش - انواع آش
مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مناسبت های خاص - نذری ها
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - گیاهی
مواد لازم:
لوبیا چیتی: 1 لیوان
نخود: 1 لیوان
عدس: 1 لیوان
لوبیا سفید: 1 لیوان
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری
رشته آشی: 600 گرم
پیاز داغ: 1 لیوان
سیر داغ (سرخ شده): 1/2 لیوان
سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،شوید، اسفناج): 2 کیلوگرم
کشک: 1 کیلوگرم
سیر داغ (سرخ شده): به مقدار لازم جهت تزیین
پیاز داغ: به مقدار لازم جهت تزیین
نعنا داغ: به مقدار لازم جهت تزیین


بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند . زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید . بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش کمی جا بیافتد سپس در ظرف بریزید و با نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید.
-نکته
اگر کشک به آش می زنید نمک نریزید و اگر دوغ می ریزید به میزان لازم نمک بزنید.
-نکته
برای خوش رنگ شدن آش بهتر است که پیاز داغ و سیرداغ را با زردچوبه سرخ کرده و به آش بیافزایید.
-نکته
آشی که می خواهید دوغ بزنید سفت برداشته و اگر کشک می زنید شل تر بردارید.
-نکته
اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید.
-نکته
سبزی آش را نباید ریز خرد کرد.
-نکته
نعنا داغ را با روغن مایع و جامد سرخ کنید.
-نکته
برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید.
-نکته
می توان به جای آب از آب قلم استفاده کرد طعم خوبی به آش می دهد.

مرحله 1

بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید.

مرحله 2

نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید.

مرحله 3

سپس عدس و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.

مرحله 4

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله 5

سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند .

مرحله 6

زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید . بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش کمی جا بیافتد .

مرحله 7

برای درست کردن کشک زرد کافیست مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. اگر کشک شل است بهتر است زعفران دم کرده و کشک کمی جوشیده شود تا کشک سفت تر شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد